BSO 't Herdertje

BSO de Pontonnier is open voor naschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag bieden wij nu nog geen opvang op deze locatie. Kinderen die op woensdag opvang nodig hebben, worden t/m de herfstvakantie op een van onze andere locaties opgevangen. Na de herfstvakantie bieden wij ook op de woensdag naschoolse opvang. Wanneer hier aanmeldingen voor binnen komen, zullen wij dan ook van start gaan op deze middag. Heeft u opvang nodig op woensdag en bent u op zoek naar een gezellige buitenschoolse opvang?  Stuur dan een mail naar onze planning (planning@herdertje.nl).

Voorschoolse opvang (VSO) is op deze locatie t/m de herfstvakantie alleen nog op de  donderdag geopend. Na de herfstvakantie gaan wij in de ochtend ook open op maandag- en dinsdagochtend. 

Heeft u interesse in (extra) opvang voor uw kind(eren) bij onze gezellige BSO? Dan kunt u op onze website www.herdertje.nl meer informatie vinden. Hier kunt u ook direct een inschrijving doen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op de planning via (0229)248745 of mail planning@herdertje.nl.

bso bso